Hallo iedereen,

 

het afgelopen jaar is een dynamische geweest voor ocalis. Helaas moet ik het nieuwe jaar beginnen met minder goed nieuws. Het is namelijk zo dat wij onze activiteitenruimten per 25 Januari 2019 moeten verlaten. Op dit moment hebben wij nog geen alternatieve ruimte en het is nog maar de vraag of die er gaat komen. Buiten dit nieuws om ga ik namelijk zelf ook per januari 40 uur per week werken wat mij niet bepaald de tijd geeft om een activiteitenruimte open te houden.

 

De producten die zich op dit moment nog in de winkel bevinden in de uitverkoop. Dit is echter uitverkoop in de fysieke winkel en daarom niet online. Als je wilt weten hoe of wat stuur een berichtje of kom even langs. Met vragen kan  je kan natuurlijk altijd contact opnemen. Via de diverse whatsappgroepen zal ik zeker activiteiten blijven organiseren samen met anderen voor de diverse games zoals warhammer en magic. Wil je in een van deze groepen of op de hoogte blijven doe mij dan even een berichtje.

 

Iedereen die mij heeft meegeholpen over de afgelopen periode met ocalis in ieder geval hartelijk bedankt en het tot binnenkort aan de gametafel.

 

Game On

 

 

Harm Jan