Nieuwsbrief December

Welkomstwoord

 

Wij zijn druk bezig geweest en kunnen nu vol trots zeggen dat de Ocalis website helemaal af is. Alle informatie over onze activiteiten is online te vinden, evenals een theoretische onderbouwing voor ouders, verzorgers en andere belanghebbenden. We zijn best trots op het resultaat en horen graag wat jullie er van vinden.  Ook de webstore is  nu verder compleet en ingevuld dus er kunnen allemaal mooie dingen worden besteld door jullie.

 

 

De Tekenwedstrijd

 

Omdat iedereen zo druk was  rondom Sinterklaas kregen wij terug van jullie dat niet iedereen genoeg tijd had om iets te maken. Vandaar dat wij de deadline voor het inleveren hebben verschoven naar 15 December.

 

Om het succes van de eerste kidslarp en de oprichting van Ocalis Entertainment te vieren organiseer ik een tekenwedstrijd. Meer informatie over deze wedstrijd en de  mooie prijzen die je kan winnen kan je vinden  op de website. De link staat aan het einde van de nieuwsbrief. Kijk snel, want 1 December sluiten de inzendingen.

 

 

De Kidslarp

 

Wij zijn nog druk op zoek naar een geschikte locatie, helaas kunnen wij hier op dit moment nog niets nieuws over melden. Wel kunnen wij melden dat we een leverancier hebben gevonden voor Larp producten en dat deze eind dit weekend in de webstore te vinden zullen zijn.

 

 

 

Links

 

Dan volgt nu een lijstje met links naar de nieuw website.

 

·         Nieuwe website: https://www.ocalis.nl

 

 

 

·         Agenda: https://www.ocalis.nl/agenda/

 

 

 

·         blog: https://www.ocalis.nl/blog/

 

 

 

·         Activiteiten voor kids: https://www.ocalis.nl/activiteiten-voor-kids/

 

 

 

·         Kidslarp de Wildernis: https://www.ocalis.nl/activiteiten-voor-kids/kidslarp-levend-rollenspel-voor-de-basisschool/

 

 

 

·         Tekenwedstrijd: https://www.ocalis.nl/activiteiten-voor-kids/kidslarp-levend-rollenspel-voor-de-basisschool/tekenwedstrijd/

 

 

 

·         Webstore: https://www.ocalis.nl/webstore/

 

 

 

·         Contact: https://www.ocalis.nl/contact/

 

Ook heb ik een nieuw emailadres: ocalis@ocalis.nl

 

Het email adres  ocalisentertainment blijft nog wel in gebruik.  Ok ben ik bereikbaar voor vragen via de  Whatsapp via 06 244 88 417

 

Oproep!!!!

 

Wij hebben jullie hulp nodig bij het  bekend maken van Ocalis. Vertel vrienden, klasgenoten, familie, buren en wie je maar over ocalis en stuur ze naar onze website www.ocalis.nl.  Vertel iedereen vooral ook over de tekenwedstrijd want we hebben veel tekeningen nodig om de site nog veel mooier te maken.  Bij deze mail zitten ook posters en flyers over Ocalis en de tekenwedstrijd,  het zou heel tof zijn als jullie die uit zouden willen delen of ophangen op je school, buurtcentra, supermarkt of andere plek. Vraag wel even je ouders toestemming om te mogen printen.  Ook is het mogelijk om je op te geven voor de nieuwsbrief door een mailtje terug te sturen of  het formulier onder aan de website in te vullen.


  

 

Deelnemers

 

Ik hoor van velen van jullie dat er een grote interesse is om mee te doen met een van de  herokids, kids d&d of andere roleplaygroepen maar  nog maar weinig mensen hebben zich ook echt opgegeven. Als je , of je kind, interesse hebt om mee te doen zou je dan een mailtje terug willen doen. Sommigen van jullie zijn op zoek naar een locatie, als je daarmee  of op een andere manier hulp of ondersteuning nodig hebt vraag dan gerust om hulp.

 

 

Slotwoord

 

Een hoop nieuws en een hoop drukte. Ik nodig iedereen uit om op de nieuwe site te gaan kijken en vooral aan de slag te gaan met jullie tekeningen..

 

 

 

Harm Jan

 

Belangrijk: omdat de feestdagen er aan komen doe ik extra bestellingen bij mijn leveranciers. De deadline voor de eerstvolgende bestelling is  donderdag 14 december al dus als je mee wilt bestellen zorg dat jouw bestelling dan op tijd binnen is.